Terug naar introductie

Sommige dingen zijn mogelijk anders

Vanwege de COVID-19-crisis is er minder verkeer. Nu beperkingen worden opgeheven, neemt het aantal vluchten langzaam maar zeker toe en keren we weer terug naar een ‘normale’ operatie.

Maar nog niet alles is normaal. Veel medewerkers hebben te maken gehad met verminderde activiteit. Sommige luchtvaartmaatschappijen zijn helemaal gestopt met vliegen en zijn onlangs weer gestart. Grondafhandelaren, luchtverkeersleiders en luchthavenmedewerkers bleven werken, maar meestal met een lagere intensiteit.

De verminderde activiteit is ook gebruikt als kans om de infrastructuur te onderhouden en te verbeteren. Natuurlijk worden veranderingen op de gebruikelijke manier gecommuniceerd, maar nu kunnen er wat meer veranderingen zijn dan normaal.

Na een vakantieperiode, ziekte of zwangerschapsverlof weer aan het werk gaan is natuurlijk niets nieuws. Maar in deze periode komt ook de operatie zelf weer op gang. Het herstel gaat dus niet alleen over jezelf, maar ook over de mensen en de omgeving waarmee je werkt. Daarom is teamwork belangrijker dan ooit.
 

Dus laten we dit samen doen, samen zorgen we voor een veilig herstel